EN
amzpaketit
AMZPAKETIT

Ohjelmapaketit

Elämyksiä Teille

Tyhypäivä, virkistyspäivä, tiimipalaveri, ohjelmaa kokouksen oheen? Meiltä saat testatun ratkaisun kaikkiin tarpeisiin, joko täysin valmiina pakettina tai tarpeellisin osin räätälöitynä toteutuksena. Paketteihimme voidaan yhdistää myös mm. kahvila- ja ravintolapalveluita.

Helsinki City Hunt
3–5 h
50–300
Helsinki ydinkeskusta
Suomi, englanti, kysy!
Hinta alkaen
59
Tempaa mukaansa kunnosta ja iästä riippumatta!

Osallistujia on 50-300 henkeä, ja sille määrälle pitäisi keksiä jotain ohjelmaa, niin että kaikki saavat siitä yhtälailla elämyksen - kunnosta ja taustasta riippumatta?

Tähän ohjelmaan voivat osallistua samanarvoisesti ihan kaikki, jokaiselle sopivalla haastetasolla!
City Hunt tempaa jokaisen mukaansa!


Sisällössä on suuri määrä erilaisia rasteja keskusta-alueella, sisältäen mm. kisailua, tiimityötä ja ongelmanratkaisua, eikä voi pärjätä ilman kunnollisen strategian punomista.
Osallistua voi myös ilman kilpailuhenkeä.

Ja tästä ohjelmasta, kuten kaikista muistakin seikkailuistamme, tulet saamaan muistoksi ainutlaatuista valokuva- ja videomateriaalia.

Ohjelmaan on helppo ja mukava yhdistää erilaisia ruokailuja. Esim. lounaan voi nauttia ennen seikkailua tai joustavasti sen lomassa. Seikkailun lopetus ja palkintojenjako voivat olla samantien tai illallisen yhteydessä - ihan tarpeista riippuen.

Special Agents
2–3 h
8-70
Helsinki ydinkeskusta
Suomi, englanti, kysy!
Hinta alkaen
990
Agenttiseikkailu Helsingin keskustassa!

Ovatko teidän joukkueenne riittävän hyviä agentteja?


Visailua, herkkuja, yhteistyötä, haasteita ja kuvaamista ydinkeskustassa kulkevalla reitillä.

Kaupungilla liikutaan oman tablettisovelluksemme avulla, joka ohjaa agenttitiimit ratkomaan annettua arvoitusta.

Agenttiseikkailu kysyy tiimityötä, hoksottimia, huumoria ja heittäytymistä, ja antaa paljon hauskoja hetkiä - niin seikkailun aikana kuin sen jälkeenkin!

Saat myös paljon hauskaa kuvamateriaalia muistoksi, kuten saat myös ryhmähengen nostatusta, tutustumista toisiin sekä vapautumista arjesta.